Ο Ελληνικός Λόγος στην Περιφρονητική Ευρώπη

Είναι αν μη τι άλλο παρήγορο η ύπαρξη μιας εθνικιστικής φωνής στο Ευρωκοινοβούλιο. Ιδιαίτερα όταν η πλειοψηφία της Ελληνικής αποστολής εκεί αποτελείται από καλλιτέχνες, αθλητές και ανθρώπους του συστήματος και των κοσμικών κύκλων. Ο Ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός ανεξάρτητος και ελεύθερος από τις κομματικές αλυσίδες της Χρυσής Αυγής, στην πρώτη του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο άρχισε μιλώντας ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Από την Αρχαία Ελλάδα οι πρόγονοι μας εκφράζονταν με ευθύτητα και ειλικρίνεια, πάντα στοχευμένα και στην καρδιά του προβλήματος. Αυτό δεν θέλαμε και στην Ευρωβουλή;;; Μια φωνή που να σπάει κόκκαλα όχι με την ένταση της αλλά με την καθαρότητα, την ευστοχία της και ενάντια σε κάθε τι που πλήττει την Ελλάδα. Γιατί κάθε τι Ελληνικό σήμερα -όπως από πάντα- χτυπιέται από την Ευρώπη.

Ο Ιωάννης Λαγός στον πρώτο του Ευρωπαϊκό λόγο τόνισε για την Ευρωπαϊκή υποκρισία και αδιαφορία στις τακτικές των κρατών μελών σε σχέση με το λαθρο-μεταναστευτικό. Για την ανυπαρξία ποιοτικού διαλόγου και λύσεων, σε σχέση με την μεταναστευτική λαίλαπα σε βάρος των γηγενών πληθυσμών, με χαρακτηριστικό και κορυφαίο παράδειγμα την πολύπαθη χώρας μας.  Καθημερινές ληστείες, βιασμοί, καταστροφές περιουσιών, φόβος παντού.

Μια Ευρώπη ανύπαρκτη, χωρίς αρχές και σεβασμό στα ίδια της τα κράτη. Μια Ευρώπη όχι απλά πολλών ταχυτήτων όπως θέλουν να λένε μερικοί αλλά μια Ευρώπη κοινωνικών, οικονομικών και πολιτιστικών μαχών. Κάθε κράτος το βιώνει διαφορετικά με πρώτους τους πολίτες. Οι κρατικές μηχανές απαθείς επιτρέπουν σε λαθρο-εισβολής να αποκτούν δικαιώματα γηγενών χωρίς καμία προϋπόθεση. Απέλαση και επαναπατρισμός δεν υπάρχει σε κανένα Ευρωπαϊκό λεξικό. Τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την ομοιογενοποίηση των λαών πέρα από κάθε πολιτιστικό, θρησκευτικό και ιστορικό χαρακτηριστικό, οδηγεί πρωτίστως σε κοινωνικό πόλεμο. Στην αρχή είναι ένας πόλεμος σιωπηλός και καθημερινός. Ο γηγενής πρέπει να νιώσει φοβισμένος και να πάψει να αντιδράει, να μιλάει, να σκέπτεται. Ο ξένος ή θα επιβληθεί και θα κυριαρχήσει ή ο γηγενής θα αντιδράσει και θα υπάρξει σύγκρουση. Μείωση πληθυσμού, φόβος, αλλοίωση φυλετικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών και επικράτηση των συστημάτων της Ν.Τ.Π. Τα πάντα οδηγούν και λειτουργούν με αυτό τον γνώμονα.

 Αποδεδειγμένα η λαθρο-μεταναστευτική λαίλαπα έπληξε και πλήττει την Ελλάδα σε βαθμό ασύγκριτο με τα κράτη όπως η Ιταλία και η Ισπανία. Σε μια Ελλάδα της τεχνιτής και ψεύτικης φτωχοποίησης, των απαθών και βολεμένων πολιτών της και των τσακαλιών που την περιβάλλουν να την ξεσκίσουν. Σε αυτή την Ελλάδα εφάρμοσαν άλλη μία σιωπηλή επίθεση, ένα κοινωνικό πείραμα, την εισροή των λαθρο-μεταναστών. Την ίδια στιγμή που όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορα τους και στέλνουν τις Μ.Κ.Ο τους για να ‘’εκφράσουν’’ την απαιτούμενη ανθρωπιά με το ανάλογο τίμημα φυσικά. Αλλά η Ευρώπη στο σύνολό της απούσα. Απούσα στην παραβίαση των συνόρων της, απούσα στην νέα κοινωνική ‘’απειλή’’ και στις συγκρούσεις. Απούσα στην αντιμετώπιση των εξωτερικών απειλών και στην λήψη μέτρων. Απούσα στην προστασία κάθε Ευρωπαίου πολίτη. Όχι απλά του Γερμανού, του Γάλλου, του Σκανδιναβού πολίτη. Απούσα στην προστασία του Έλληνα γηγενή που κάποτε όχι μόνο έμαθε στον άγριο Ευρωπαίο να μιλάει, να τρώει και να διαβιώνει, αλλά και σε αυτόν που κάποτε κράτησε καθαρή την τότε ‘’Ευρώπη’’ από την Περσική απειλή.

Σαν  Έλληνας θα μπορούσα να απαιτήσω πολλά από την Ευρώπη που με περιφρονεί και αδιαφορεί, αλλά δεν δέχομαι την διάκριση της Ευρωπαϊκής πολιτικής σε βόρειους και νότιους, σε φτωχά και εύρωστα κράτη, σε αμέτοχους και πολύπαθους. Δεν θέλω την Πατρίδα μου μια σκουπιδιάρα ψυχών που με τις Μ.Κ.Ο. σας, εκμεταλλεύεστε τον πόνο αγράμματων και απολίτιστων, που δεν γνωρίζουν εάν μια μέρα καταλήξουν σε κάποιο εργοστάσιο του Ευρωπαϊκού βορρά, σε κάποιο γκέτο ή σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης, ή ακόμα και στην χειρουργική κλίνη ενός σύγχρονου σφαγέα για την απόκτηση των οργάνων του από κάποιον πλούσιο Ευρωπαίο. Ο ανθρωπισμός των λόγων σας μπορεί να είναι ισάξιος μόνο με την μισανθρωπιά και τον μισελληνισμό που επιδεικνύετε χρόνια τώρα.

Ευρωπαίοι, μπορεί να σπέρνετε ανέμους ανά τους αιώνες στην Πατρίδα μου αλλά σίγουρα θα έλθει η ώρα που οι θύελλες θα βρουν μόνο εσάς. Όπως και όλα τα φερέφωνα που ενεργούν στον τόπο μου για λογαριασμό σας, που για λίγα αργύρια αποστρέφονται την μάνα και το χώμα που τους γέννησε.

Ιωάννη Λαγέ έσπασες τα δεσμά της οικογενειοκρατίας, του βολέματος και της απραξίας και ήλθε η ώρα σου να τα βάλεις με τα ‘’τέρατα’’ των Βρυξελλών. Μην μας απογοητεύσεις γιατί σε θέλουμε να δίνεις ΠΑΡΩΝ σε κάθε μάχη. Θα είμαστε μαζί σου όσο ο λόγος των Ελεύθερων Ελλήνων, όσο η καρδιά των Ελλήνων Εθνικιστών-Πατριωτών θα εκφράζεται από φωνές σαν την δική σου.

Ιωάννη Λαγέ σαν Έλλην Εθνικιστής σου Εύχομαι Ολόψυχα Υγεία, Δύναμη, Φώτιση και Καλή Επιτυχία στις νέες μάχες στην Ευρώπη.

Σπύρος Καλούτσης

Συγγραφέας

Τελευταία άρθρα

Ο Γ. ΛΑΓΟΣ ΣΤΟΥΣ NEW YORK TIMES!

Οι πολιτικές και νομικές κινήσεις του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Γ. Λαγού απασχολούν πλέον όχι μόνο τα θεσμικά σαλόνια των Βρυξελλών, αλλά και της αντίπερα όχθης...

Ερώτηση Γιάννη Λαγού στον Γιόζεπ Μπορέλ για την υπόθεση κατασκοπείας στο Καστελόριζο

Επείγουσα κοινοβουλευτική ερώτηση απηύθυνε ο Γιάννης Λαγός στον Ύπατο Εκπρόσωπο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γιόζεπ Μπορέλ, σχετικά με τις αποκαλύψεις για την σύλληψη...

Συνέντευξη Γιάννη Λαγού στο κυπριακό διαδικτυακό ραδιόφωνο «Νέα Πόλις»

Ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στο κυπριακό διαδικτυακό ραδιόφωνο “Νέα Πόλις”. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Λαγός είχε...

Ερώτηση Γιάννη Λαγού για την φρικτή εκτέλεση τεσσάρων χριστιανών από ισλαμιστές εξτρεμιστές στην Ινδονησία

Ερώτηση στην Κομισιόν απηύθυνε ο Γιάννης Λαγός με αφορμή την αποτρόπαιη εκτέλεση τεσσάρων Χριστιανών στην Ινδονησία από φανατικούς ισλαμιστές, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι παγκοσμίως...

Related articles